Deze website wordt gesponsord door

Wij zijn trots op

onze sponsoren

INFORMATIE

Welkom.html
Fietsen.html
Lopen.html
Inschrijven.html
Sponsoren.html
Linken.html
Het_goede_doel.html

VOORWAARDEN......

1 - De organisatie neemt geen enkele verantwoordelijkheid bij verlies, diefstal of schade aan de door u meegebrachte goederen.

2 - Denk eraan dat dit geen wedstrijd is. Wees een dame of heer in het verkeer! Iedereen dient zich aan de geldende verkeersregels te houden.

3 - Wielrenners zijn verplicht een helm te dragen. Waarom?: klik hier!

4 - Lopers. Loop aan de goede kant van de weg. Dit is de linkerkant van de weg. Waarom? Klik hier!

De afdeling F.A.Q. (Frequently Asked Questions)

(Wij doen dit op basis van non-profit. Na aftrek van een start-bedrag voor volgend jaar gaan de eventuele overgebleven gelden naar een goed doel)

  1. -Kan ik me ergens omkleden? Ja, dat kan in het dorpshuis. Er hangen pijlen om je daar naar  toe te wijzen.

  2. -Waar kan ik parkeren? Dat kon voorheen bij de firma Dekker maar gebleken is dat daar weinig gebruik van werd gemaakt. U kan in het dorp vrij parkeren in een van de parkeerplekken die allemaal op loop/fiets afstanden liggen van de start.

  3. -Ik heb me ingeschreven maar wil toch een andere afstand/route doen? Geen probleem. Stuur een mailtje naar Organisatie RvI en wij passen het aan.

  4. -Wat hebben jullie met al die kleurtjes? Behalve dat het er leuk uitziet heeft het ook een ‘historische’ reden. In de eerst paar edities van de Ronde van Ilpendam hadden de routes allemaal een kleur. Eigenlijk zijn de kleurtjes nooit verdwenen.

  5. -Krijg ik een aandenken na afloop? Jazeker! We hebben elk jaar een andere medaille aan een lintje die uit de kleuren van het wapen van ilpendam bestaat.


Staat je vraag er niet bij? Stuur dan gerust een mailtje naar Organisatie RvI

OP HET PLEIN....

De gehele dag is het een gezellig bedoening op het ‘kermisplein’ aan De Noord. Tegen betaling verzorgt het Dorpshuis een hapje en een drankje. De muziek wordt verzorgd door 2-Tone. Er is een springkussen voor de jeugd, beschikbaar gesteld door Jan Wals.

OP HET PLEIN....

Voor en na het sporten is een massage goed voor lijf en leden, verzorgd door Tom Spil. Het goede doel is ook aanwezig met een kraampje. Er is ook een toiletwagen. Om ongeveer 20.00 uur is ons feestje afgelopen en hopen we te kunnen terugkijken op een mooie dag.

NOODNUMMER: 06-20023943